spacer spacer spacer spacer spacer spacer spacer spacer spacer spacer
spacer
spacer Header spacer
header
header ProFM Helpdesk header header
header
header
English English Deutsch Deutsch 日本語 日本語 Română Română Magyar Magyar | SIGN IN
Prezentare ProFM Helpdesk
ProFM Helpdesk Helpdesk ediţii
Încerc ProFM Helpdesk
Calculator de preţ ProFM Helpdesk
Contact
Întrebări frecvente
ProFM Helpdesk Manual
ProFM Helpdesk for ArchiCAD Manual
Contact vintoCON

ProFM Helpdesk - sistem web GRATUIT de raportare şi urmărire a defecţiunilor de la vintoCON!

ProFM Helpdesk - sistem web GRATUIT de raportare şi urmărire a defecţiunilor de la vintoCON!

Pentru a comanda serviciul de nivel înalt scrieţi-ne la următoarea adresă: sales@vintocon.com sau contactaţi colegul nostru!

Întrebările cele mai frecvente despre ProFM Helpdesk

Chiar se poate folosi gratuit?

Da. Doar vă autentificaţi şi puteţi folosi gratuit softul helpdesk. Nu există niciun cost ascuns.


Şi până când rămâne gratuit?

Până când vreţi Dumneavoastră. Nu există limită de timp. Dacă sunteţi mulţumit de serviciile aplicaţiei, le puteţi folosi gratuit pe perioadă nelimitată. Trebuie să plătiţi doar în cazul în care doriţi să folosiţi şi alte servicii.


Care sunt aceste alte servicii?

De regulă măsurile de sporire a securităţii datelor şi eficienţei. Aşa sunt de pildă stocarea periodică (lunară, săptămânală, zilnică) a datelor, curăţarea datelor, recuperarea datelor. De asemenea şi setarea unui server de capacităţi mai mari, mai rapid, mai performant pentru datele Dumneavoastră. Sau stocarea securizată pe server (https), etc...

Merită amintit şi faptul că serviciile Premium întăresc imaginea firmei Dumneavoastră, deoarece în urma îndepărtării inscripţiei "versiune gratuită" puteţi oferi clienţilor Dumneavoastră un sistem stabil de administrare a defecţiunilor.

ProFM Helpdesk Premium  Priviţi lista întreagă la pagina ProFM Helpdesk Helpdesk ediţii!  
 


Ce înseamnă faptul că nu este nevoie de investiţie scumpă hardware?

ProFM Helpdesk, soluţia noastră web de raportare şi urmărire a defecţiunilor se bazează pe o tehnologie nouă: ASP (Application Service Providing - furnizare de aplicaţie soluţie). Esenţa stă în faptul că toate aplicaţiile şi datele sunt stocate pe serverele centrale ale vintoCON, Dumneavoastră având nevoie doar de un navigator de internet(Microsoft Internet Explorer, FireFox, etc...) şi de legătură la internet. Astfel puteţi folosi aplicaţia noastră helpdesk la orice oră din zi şi în orice zi a săptămânii, nu doar la birou, ci oriunde pe Pământ, unde vă puteţi conecta la internet.


Sunt în siguranţă datele mele în sistemul ProFM Helpdesk?

Da. Orice pachet de servicii ProFM Helpdesk folosiţi, datele Dumneavoastră se află pe servere de baze de date şi de aplicaţii protejate. Datele nu pot fi văzute nici de alt utilizator, nici de alte persoane neautorizate. Dacă vă abonaţi la pachetul nostru Premium, atunci şi comunicaţia dintre navigatorul web şi server este indescifrabilă, codată.

ProFM Helpdesk Premium  Pentru detalii despre diferenţele dintre serviciul gratuit şi cel cu abonament lunar vizitaţi pagina următoare: ProFM Helpdesk ediţii!
 


Îmi rămân datele în cazul în care schimb pachetul de servicii?

Da, bineînţeles. Baza de date a sistemului ProFM Helpdesk este compatibilă în totalitate cu bazele de date ale familiei de produse vintoCON, chiar şi mai multe produse putând colabora integrat. În cazul schimbării pachetului la unul de nivel superior, datele Dumneavoastră vă stau la dispoziţie în totalitate şi în noul sistem.Pot folosi sistemul ProFM Helpdesk drept serviciu de Facility Management?

Da, bineînţeles. Procesul de lucru al sistemului ProFM Helpdesk sprijină în totalitate toţi paşii necesari începând cu raportarea defecţiunilor, planificarea bine urmărită şi până la finalizarea lucrării. Mulţumită rolurilor stabilite de la început, este bine controlată şi repartizarea solicitărilor utilizatorilor şi modul de apariţie a acestora.


Pot folosi sistemul ProFM Helpdesk pentru urmărirea defecţiunilor şi întreţinerii aparatelor de producţie sau a altor echipamente?

Da, bineînţeles. Procesul de administrare a defecţiunilor este absolut similar în cazul aparatelor de producţie, a echipamentelor de mare valoare sau a structurii clădirilor. În cazul stabilirii configuraţiei de bază (a "limbajului comun") bine planificată, sistemul poate fi folosit la fel de bine pentru administrarea întreţinerii oricăror echipemnte.


Pot folosi sistemul ProFM Helpdesk pentru administrarea defecţiunilor sistemelor informatice?

Da, este posibil. În cazul cerinţelor informatice administrarea solicitărilor, urmărirea întregii comunicaţii, este asigurată administrarea întregii etape de lucru.


Copyright © 2006 - 2011 vintoCON Kft.