spacer spacer spacer spacer spacer spacer spacer spacer spacer spacer
spacer
spacer Header spacer
header
header ProFM Helpdesk header header
header
header
English English Deutsch Deutsch 日本語 日本語 Română Română Magyar Magyar | BEJELENTKEZÉS
ProFM Helpdesk Bemutató
ProFM Helpdesk változatok
Kipróbálom a ProFM Helpdesk-et
ProFM Helpdesk díj kalkulátor
Kapcsolatfelvétel
Gyakran ismételt kérdések
ProFM Helpdesk felhasználói kézikönyv
ProFM Helpdesk for ArchiCAD kézikönyv
vintoCON elérhetőségek

ProFM Helpdesk - INGYENES
web alapú hibabejelentő és -követő rendszer a vintoCON-tól!

ProFM Helpdesk - INGYENES web alapú meghibásodás bejelentő és követő szolgáltatás a vintoCON-tól!

Leggyakrabban feltett kérdések a ProFM Heldpesk-ről

Tényleg ingyenesen használható?

Igen. Ön csak bejelentkezik és teljesen ingyenesen használatba veheti a helpdesk szoftvert. Nincsen semmilyen rejtett költség.


És meddig marad ingyenes?

Ameddig csak Ön akarja. Nincs határidő. Ha Ön elégedett az ingyenes rendszer nyújtotta lehetőségekkel, azt bármeddig tovább használhatja. Fizetnie csak akkor kell, ha további szolgáltatásokat kíván igénybe venni.


Mik ezek a további szolgáltatások?

Alapvetően az adatbiztonságot és a hatékonyságot növelő intézkedések. Ilyenek például az adatok rendszeres (havi, heti, napi) mentése, adattisztítás, adatvisszaállítás. Továbbá nagyobb teljesítményű, gyorsabb, nagyobb kapacitású szerver beállítása az Ön adatai számára. Esetleg az adatok védett (https) szerverre való helyezése, stb...

Érdemes még megemlíteni, hogy Prémium szolgáltatásunk cégének arculati erősítéséhez is hozzájárulhat, ugyanis az "ingyenes" felirat eltávolítását követően egy stabil hibakezelő rendszerrel szolgálhat ügyfelei részére.

ProFM Helpdesk Prémium  Nézze meg a teljes listát a ProFM Helpdesk változatok oldalunkon!  
 


Mit jelent az, hogy nem kell drága hardver beruházás?

A ProFM Helpdesk web alapú hibabejelentő és -kezelő megoldásunk egy új technológián az úgynevezett ASP-n (Application Service Providing - alkalmazás szolgáltatás-nyújtás) alapszik. Ennek lényege, hogy minden szoftver és adat a vintoCON központi szerverein kerül tárolásra, Önnek csak egy internet böngészőre (Internet Explorer, FireFox, stb...) és egy internetkapcsolatra van szüksége. Így éjjel-nappal, a hét bármely napján használni tudja helpdesk alkalmazásunkat, nem csak az irodájában, hanem bárhol a Földön, ahol rá tud csatlakozni a világhálóra.


Biztonságban vannak-e az adataim a ProFM Helpdesk rendszerben?

Igen. A ProFM Helpdesk szolgáltatási csomagok bármelyikét is használja, az Ön adatai védett alkalmazás- és adatbázisszervereken vannak elhelyezve. Az adatokhoz sem más felhasználó, sem egyéb illetéktelen személy nem férhet hozzá. Amennyiben előfizet a havidíjas Prémium csomagunkra, akkor még a böngésző és a szerver között történő kommunikáció is kódolt formában történik.

ProFM Helpdesk Prémium  Az ingyenes és a havidíjas szolgáltatásunk közti különbségek részleteiért látogasson el a ProFM Helpdesk változatok oldalunkra!
 


Megmaradnak-e az adataim, amennyiben szolgáltatási csomagot váltok?

Természetesen igen. A ProFM Helpdesk rendszer adatbázisa teljes egészében kompatibilis a vintoCON termékcsalád adatbázisával, akár több termék is képes integráltan együtt működni. Magasabb csomagra történő átlépés esetén az Ön adatai az új szolgáltatásban is teljes egészében rendelkezésére állnak.Használhatom a ProFM Helpdesk rendszert Facilities Management szolgáltatásra?

Igen, természetesen. A ProFM Helpdesk rendelkezésre álló munkafolyamata teljes egészében támogatja a meghibásodások bejelentésétől kezdődően a jól követhető tervezésen keresztül a munka lezárásáig a összes szükséges lépést. Az előre meghatározott szerepköröknek köszönhetően jól szabályozott az is, hogy a kezelendő bejelentések mely felhasználóknak, és milyen módon jelennek meg.


Használhatom a ProFM Helpdesk rendszert gyártógépek vagy egyéb berendezések hibakövetésére és karbantartására?

Igen, természetesen. A meghibásodások kezelésének folyamata teljesen hasonló gyártógépek, nagy értékű berendezések vagy épületszerkezetek esetén egyaránt. Jól megtervezett alapkonfiguráció (a "közös nyelv") meghatározása esetén a rendszer egyformán jól alkalmazható bármilyen berendezés karbantartási munkáinak kezelésére.


Használhatom a ProFM Helpdesk renszert informatikai rendszerek hibakezelésére?

Igen, lehetséges. Informatikai elvárások esetén a bejelentések kezelése, a kommunikáció teljes követése, a munkajegy teljes kezelési folyamata és egyedisége egészében biztosított.


Copyright © 2006 - 2011 vintoCON Kft.