Home   
http://www.VINTOCON.ro
  English  Deutsch  日本語  Română  Magyar   24 aprilie 2018 
Înregistrarea este necesară doar pentru compania care oferă serviciul de operare (operator), o singură dată, pentru crearea mediului de sistem. În cazul în care Dumneavoastră vreţi să folosiţi sistemul cu rol de client (sesizator de defecţiuni), atunci nu trebuie să vă înregistraţi, ci să luaţi legătura cu compania de operare. Aceasta vă poate furniza adresa necesară pentru sesizarea unei defecţiuni/solicitări.
Trei clickuri, care vă uşurează munca

Vă rugăm precizaţi-vă numele, numele companiei, numele utilizator (pe care îl veţi folosi la autentificare) şi adresa de e-mail. În câteva momente vă vom trimite un e-mail ce indică înregistrarea finalizată şi conţine o parolă generată automat utilizatorului precizat. (Această parolă poate fi modificată oricând.)
Numele Dvs.: Prenume:
Numele companiei Dvs.:
Nume utilizator:
Adresă de e-mail:
Telefon (opţional):
   
În curând veţi primi un e-mail de la 'vintomailer@vintocon.com', cu subiectul: 'proFM Helpdesk - Înregistrare'. Vă rugăm urmaţi linkul indicat în e-mail.
 
După acceptarea contractului de servicii şi a politicii de securitate a datelor, vă vom genera o bază de date proprie, cu un utilizator cu drepturi depline cu care vă puteţi autentifica.
 
copyright © 2006 - 2018 vintoCON Kft.    3.0.8.12063 [3.0.12063.17674]