Kezdőlap   
http://www.VINTOCON.hu
  English  Deutsch  日本語  Română  Magyar   2021. október 20., szerda 
Regisztrálnia csak az üzemeltetési szolgáltatást nyújtó (üzemeltető) cégnek szükséges, egy alkalommal, a rendszerkörnyezet kialakítását megelőzően. Amennyiben Ön ügyfélként (hibabejelentőként) szeretné használni a rendszert, akkor nem kell regisztrálnia, hanem kérjük lépjen kapcsolatba az üzemeltető cégével. Ez esetben a hibabejelentés megtételéhez szükséges elérhetőséget az Ön kapcsolattartója tudja Önnek eljuttatni.
Három kattintás, amely megkönnyíti az Ön munkáját

Kérjük adja meg nevét, cége nevét, felhasználó nevét (ezt kell megadni majd a bejelentkezésnél) és email címét. Néhány másodpercen belül elküldünk Önnek egy email-t amelyben visszaigazoljuk regisztrációját és elküldjük a megadott felhasználónévhez automatikusan generált jelszavát. (Ezt a jelszót a későbbi használat során bármikor meg tudja változtatni.)
Az Ön vezetékneve: Keresztneve:
Az Ön cégének neve:
Felhasználónév:
E-mail cím:
Telefonszám (opcionális):
   
Nyissa meg levelező-programját és keresse meg azt az üzenetet amelynek feladója: 'vintomailer@vintocon.com', tárgya pedig: 'proFM Helpdesk Regisztráció'! Majd kattintson a levélben található hivatkozásra!
 
A Szolgáltatási szerződés és Adatvádelmi nyilatkozat elfogadása után létrehozzuk Önnek saját adatbázisát és egy teljes jogú felhasználót, amivel beléphet.
 
copyright © 2006 - 2021 vintoCON Kft.    3.0.8.12063 [3.0.12063.17674]